Iubirea si sanatatea, asemanari si importanta

Iubirea si sanatatea, asemanari si importanta

Iubirea, ce inseamna iubirea cu adevarat? Iubirea de sine, iubirea de un corp sanatos, si iubrea aproapelui tau. Pentru in primul rand pentru a fii sanatos complet, trebuie sa stii sa te iubesti pe tine, sa te apreciezi pe tine si pe cel de langa tine. De ce spun asta? Pai daca nu iti pasa de tine, cum ai putea sa aplici corpului si organismului tau un meniu corect? Doze corecte de orice, de munca, mancare, somn? Nu se poate, de aceea iubirea e foarte importanta si nu trebuie sa lipseasca. Legatura dintre cele doua este foarte importanta.

Iubirea persoanei de langa tine, atunci cand iubesti ai grija de aceea persoana sa fie sanatoasa si psihic si fizic, ceea ce tu ai numai de castigat ti se paseaza si tie, e vorba de o stare pozitiva care se transmite, care merge mai departe adica vine si la noi...apoi pleaca mai departe. Importanta iubirii este una esentiala in tainele vietii, nimeni nu ar putea trai fara aceasta omniprezenta formula, iubire, dar sa nu uitam ca si sanatatea este foarte importanta, cum am mai putea iubi, daca nu am mai fi sanatosi in orice fel?

Nu ne referim sanatosi din punct de vedere al mintii, chiar si al fizicului, ca sa poti iubi cu adevarat trebuie sa fii sanatos cu adevarat sa poti sa dai tot ce e mai bun in tine pentru persoanele de langa tine. Iubirea ca si sanatatea este de mai multe feluri, pentru parinti, pentru jumatatea ta, pentru prietene sau rude cunostiinta, ea difera, are mai multe stagii, fiecare este la fel de important.

De ce nu putem fi sanatosi daca nu iubim? Este foarte simplu, dam exemplu problemei lunare a femeilor, in acea perioada a lor, cum se comporta, cum isi mai exprima ele iubirea? Cam deloc, atunci sunt recalcitrante uita de tot, de tot ce tine de iubire si se focuseaza doar asupra acelei boli, deci ce inseamna? Ca nu mai stie de iubire, decat de lipsa de sanatate, si ar face orice sa treaca aceasta, ca sa revina iubirea, este o problema cam delicata, iar noi barbatii trebuie sa le intelegem intru totul, deci tot aici am ajuns, iubire, si sanatate trebuie sa fie amandoua in concordanta. Iubirea iti da aripi de obicei, nu? Asa iti da si sanatatea, cand ai acele momente de extaz, de fericire, de parca itivine sa zbori, atunci inseamna ca si fizic iti vine sa zbori, sa plutesti si nu ai nici o problema de sanatate, ce trebuie sa facem pentru a le pastra asa? Pai sa avem grija de amandoua, de iubire de sanatate, fiecare pentru el, si fiecare separat pentru cei din jur. Ce este mai important, iubirea sau sanatatea? Aici putem adauga si banii?

Nicidecum, sau poate da...de la una pleaca si cealalata, nevoie te face sa nu mai iubesti atat de mult, de obicei nu te uneste, la fel si lipsa sanatatii duce la lipsa iubirii...una fara de cealalata nu pot exista, regula generala pe care trebuie sa o respectam si invatam. Ce fac eu pentru mine pentru a fi sanatos? Pentru a fi iubit? Pentru a fi respectat? Nu stiu daca in momentul asta fac destule, sau suficiente, insa pe viitor am de gand sa fac mult mai mult bine in sanatate, in iubire si automat in viata. Iubiti-va si respectati-va sanatatea!

0 Response to "Iubirea si sanatatea, asemanari si importanta"

Trimiteți un comentariu