Planuri si regrete in viata, in corelanta cu sanatatea

Planuri si regrete in viata, in corelanta cu sanatatea

De ce sa fim tristi, sa de ce ne gandim la trecut, de ce sa avem planuri facute, de ce sa nu ne urmam cursul vietii, de ce, de ce, de ce? Viata e si asa scurta sa nu ducem o viata sanatoasa, toate astea au legatura cu viitorul, prezentul si trecutul. V-as sfatui sa nu mai avem planuri, doar teluri iti propui ceva, incerci sa obtii si vei obtine daca te straduiesti " sanatos ", trebuie sa traim neaparat fara regrete, trecutul e trecut si nu mai are importanta, trebuie sa nu ne lasam influentati, trebuie sa fim puternici trebuie sa fim sanatosi pentru prezent si mai ales pentru viitor. Ce e mai important prezentul sau viitorul pentru sanatate?

Pai amandoua sunt la fel de importante, traiesti in prezent ca sa iti construiesti un viitor, sau un tel pentru viitor, dar sa nu iti faci planuri desarte sau nerealizabile ca dai in patima, ca o sa te stresezi, si bineinteles iti afecteaza sanatatea, important e sa stii sa traiesti clipa, sa te bucuri de viata, sa traiesti fiecare moment, clipa, sa faci tot ceea ce iti place sa fii cu zambetul pe bune, sa ai o viata frumoasa, armonioasa, si traiesti pe placul tau nu pe placul celorlalti.

De ce sa avem regrete pentru trecut, amintiri vom avem, dar regrete nu, regretele trebuiesc date la o parte, trebuie sa invatam sa trecem peste ele, sa uitam de ele sa privim spre viitor, insa sa nu uitam prezentul caci e important, prezentul e prezent, si practic viitorul depinde de prezent, si are o legatura foarte strensa cu viitorul si sanatatea. Nu uitati de cei de langa voi, caci ajutandu-i, dandu-le o mana de ajutor doar asa veti putea fi mai sanatos, mai multumit, mai binevoitor, mai reusit, caci totusi o viata de apoi exista si veti plati in fata Celui de Sus.

Regrete sau planuri? Eliminati-le, teluri si viata frumoasa, armonioasa este tot ceea ce conteaza astazi, apreciaza ziua de astazi, momentul prezent si nu trecut, aprecieaza fiecare secunda, fiecare respiratia de care beneficiezi, caci acea respiratie, acel moment, acea clipa nu se mai intoarce, odata dusa, e trecut, si nu trebuie sa fie regret, caci va veni alta, tot ce trece ramane trecator in sufletul tau si deci sanatos, tot ce e prezent si viitor trebuie sa conteze si sa fie primordial, telul in viata stabilit si mers mai departe indiferent de orice.

Sanatate, viitor, tel, prezent, cuvinte cheie in viata, asigurate ca le ai pe toate, asigurate ca ti le faci pe toate, asigurate ca va fi bine, incearca sa faci sa fie bine, sau zbate-te pentru asta, insista pentru a reusit, sau incearca pana reusesti, nu exista nu pot, nu stiu, trebuie doar vointa, in orice faci. Nu uita de aproapele tau, ca nici el nu va uita de tine, ca si tu esti aproapele lui, fii tu sanatatea lui, fii tu puterea lui si va fi si el la randul lui ceva important pentru tine, va face ceva pentru tine, pentru sanatatea ta. Sa nu uitam de dragoste, sanatatea fara dragoste nu se poate, deci iubiti-va mult, si fiti sanatosi!

0 Response to "Planuri si regrete in viata, in corelanta cu sanatatea"

Trimiteți un comentariu