Greutate contra sanatate, Sfaturi despre slabit.

Greutate contra sanatate

Toata lumea, intreaba in stanga si in dreapta, cum poate sa faca sa slabeasca, practica greutate in plus inseamna sanatate in minus. Ce putem face pentru a fi sanatosi si slabind? Pai e destul de simplu, daca urmezi un stil de viata sanatos, ai sa si slabesti in cele din urma, nu peste noapte evident, trebuie sa te gandesti in cat timp te-ai ingrasat, in 3 ani? atunci iti va lua 3 ani sa fi la loc si sanatos, caci nu se poate peste noapte, slabitul rapid nu ajuta la nimic ca te vei ingrasa din nou la loc. De ce sa obtii ceva usor pe care sa-l pierzi, nu mai bine obtii ceva cu greu dar care sa il pastrezi? Gandeste-te.

Cum putem pierde din greutate, pai cu 3 mese pe zi, nu mai putine, nu sarind peste ele, doar mancand sanatos, ai in site, mic dejun, pranz si cina, care sunt destul de relevante, dar de dragul de a nu mai muta prin site, am sa ma explic inca odata. Ce trebuie sa mananci de dimineata, ceai, paine parjita, margarina, oua dupa caz, depinde de servici, adica daca stai acasa, si esti patron, nu faci nimic toata ziua nu e necesar sa bagi in tine ca spartu', dar daca muncesti ai nevoie de un mic dejun destul de consistent ca sa iti dea forte pentru muncile care le depui. Apoi la pranz, este foarte important de stiut ca nu trebuie sa mananci ca spartu' pana ti se face somn, caci toti am patit asta nu?

Mananci 2 feluri, cu cap, cat se poate de putin din fiecare, ca acum daca bagi 3 feluri cu desert, numai sanatate si slabire nu obtii. Trebuie sa fii cumpatat, practic asta inseamna sa slabesti sa fii cumaptat, echilibrat, sa ai vointa sa o faci. Toata lumea isi propune dar cam putini reusesc? De ce? Lipsa de ambitie, ceea ce nu e compatibila cu sanatatea, trebuie sa ne gandim cum sa facem sa fim sanatosi, cum muncim sanatos si atunci o sa si piedem din greutate. Cina la fel, cat de soara, fara prajeli, uleiuri, am vorbit azi despre uleiuri si prajeli de mi s-a facut greata mie, nu vreau sa mai aud de ele in viata mea.

Un sfat direct pentru slabire, mananca putin, des si nu dupa ora 18 seara, ca nu e un mit, chiar nue bine sa mananci seara, asta e pentru situatiile extreme, pentru cei care vor sa slabeasca cate putin si corect, pot sa manance pana la 21, dar ceva usor, o salata, sau ceva fara prajeala, eventual fiert, carne fiarta gasiti voi ceva prin frigider, daca nu gasiti nu mancati glumesc, nu e bine sa incurajezi pe cineva sa nu manance dar acum fiecare intelege ce vrea de aici. Sa tineti minte, greutatea e sinonima cu sanatatea, si sunt compatibile impreuna nu se poate una fara de cealalta, asa ca mare atentie, ce mancati, cat mancati, unde mancati.

Evitati mai mereu mancarea in oras, dar daca e sa mancati in oras, macar faceti-o sanatosi, caci cartofi prajiti si alte cele nu sunt sanatoase, fara ulei, regula generala.

0 Response to "Greutate contra sanatate, Sfaturi despre slabit."

Trimiteți un comentariu